Andere

Polish Talent Support | Deadline 15/05/19

Cracow School of Art and Fashion Design
15/05/19

OPROEP KANDIDATEN
Voor de vierde editie van het Polish Talent Support worden kandidaturen t.e.m. 15 mei 2019 aanvaard. Het Polish Talent Support is een nieuw project dat zich specifiek richt tot jonge Poolse kunstenaars die permanent in het buitenland verblijven en werken in mode, fotografie of als acteur.

Over het programma
Het project wordt georganiseerd en uitgevoerd door de Cracow School of Art and Fashion Design, een academisch instituut dat reeds 20 jaar ervaring heeft en wereldwijd succes kent in mode, fotografie, drama en interieurvormgeving. De hogeschool organiseert sinds 2009 ook de Cracow Fashion Week.

Het Polish Talent Support project heeft als hoofddoel Poolse mode, fotografie en acteertalenten de ondersteunen en te promoten, zowel van bekende als piepjonge kunstenaars die in het buitenland wonen en werken en actief zijn op de internationale markt.

Op deze manier hoopt dit programma Pools talent huiswaarts te doen keren, maar tegelijk is het programma een manier om de creatieve geest van kunstenaars van Poolse origine te delen met de wereld.

PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Deadline 15 mei 2019
>>> Zich kandidaat stellen voor modefotografiedramachoreografieinterieurvormgeving
>>> Meer informatie hier

Links

FrançaisFrançais NederlandsNederlands EnglishEnglish
 
Nieuwsbrief
brussel@instytutpolski.org
Isuu