Kunst, Muziek, Andere

"Everything Was Forever, Until It Was No More", Konrad Smoleński

Netwerk, Aalst (in het kader van de tentoonstelling "Orkest!")
06/12/14 - 06/03/15


De collectieve tentoonstelling ORKEST! legt een speciale nadruk op wederzijdse beïnvloeding en interactie. Dit muzikaal en performance-event klinkt zoals een uitgebreid ensemble. Het is een grote opdeling die volledig rust op de architectuur van het gebouw en de ontdekking van de dynamiek en de contrasten door de bezoeker. Zo wordt ieder stuk gevormd. De werken werden gekozen in functie van iedere zaal en de zalen ernaast waarmee ze in contact staan.
De Poolse kunstenaar Konrad SMOLEŃSKI (Pools Paviljoen op de Biënnale van Venetië 2013) stelt er zijn installatie Everything Was Forever, Until It Was No More voor op vrijdag 6 december met een onuitgegeven act.
+++ Meet weten HIER

De kunstenaars die deelnemen aan Orkest ! zijn: Oliver Beer | Rubén D’hers | Nicolas Field | Julian Sartorius | Michael Schmid | Konrad Smoleński | Rutger ZuyderveltPRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Netwerk. Centrum voor Hedendaagse Kunst (Houtkaai 15, 9300 Aalst) – zie kaart
>>> zaterdag 6 december 2014 > vrijdag 6 maart 2015
(gesloten van 22 december 2014 tot 4 januari 2015)
SPECIALE ACT VAN KONRAD SMOLENSKI : 6 december - 20u
>>> gratis
Konrad SMOLEŃSKI
De installatie van Konrad SMOLEŃSKI maakt gebruik van het geluid van alle werken van de tentoonstelling Orkest! om ze in één orkestrale performance te gieten.
De tentoonstelling zal officieel geopend worden op 6 december vanaf 20u. Voor deze gelegenheid zal de drummer Julian SARTORIUS het werk van SMOLEŃSKI begeleiden met een drumsolo, die zal opgenomen en later toegevoegd worden bij de andere geluiden van deinstallatie. De drums maken zelf deel uit van het werk, samen met de klokken en de luidsprekers. Dat brengt een extra klankobject bij de performance die dagelijks zal plaatsvinden.

Programma van de opening:
20u00 – Officiële opening bij Netwerk, gevolgd door een stukje voor 23 misthoorns van Heleen Van Haegenborgh
21u30 – concert van Julian Sartorius als begeleiding bij de installatie van Konrad SmoleńskiLinks

FrançaisFrançais NederlandsNederlands EnglishEnglish
 
Nieuwsbrief
brussel@instytutpolski.org
Isuu